7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@mm-data.dk

Apple er blevet et ekstremt populært brand – hvad end det handler om mobiltelefoner, computere, tablets eller ure. Det er ikke anderledes i kontoruniverset! Her er Apple nemlig også blevet populært. Hvorfor er mange af os så glade for dette verdenskendte IT mærke? Det ser vi nærmere på i denne artikel.

Unikt design

Først og fremmest skal vi absolut nævne Apples ikoniske og unikke design som værende en af årsagerne til, at mange er så glade for Apples produkter. Da Apple i starten lancerede deres produkter, så disse meget anderledes ud end det IT udstyr, som vi var vant til at se. Efterfølgende blev disse designs meget populære – og Apple stod i spidsen for dette.

Apple-produkterne er kendte for deres simple designs, lyse farver og bløde hjørner. Præcis dette er tilsyneladende tiltalende for mange! Produkternes design stemmer også i mange tilfælde overens med den skandinaviske og minimalistiske stil, som ligeledes er meget populær.

Apples funktioner

Apple har også været på forkant i forhold til mange funktioner. Man kan eksempelvis synkronisere sin Apple bærbar med sin Apple telefon. Det betyder altså, at alle ens noter fra telefonen automatisk også er at finde på computeren. Dette er mange vilde med! Det er praktisk og nemt.

Samtidig uploades alle ens billeder, videoer, filer og lignende til iCloud, som er Apples svar på skyen. Det betyder derfor at alle ens filer er sikret i tilfælde af, at computeren eller telefonen går i stykker. Der er ingen tvivl om at Apple leverer IT-udstyr i topklasse!

Holdbare produkter

Det er selvfølgelig ikke kun grundet produkternes smukke designs, at vi kan lide dem. Apple er nemlig også kendt for at skabe produkter, som holder i mange år – hvis man altså kan finde ud af at passe ordentligt på dem!

Hvis vi eksempelvis tager Apples bærbare computere som et eksempel. Disse holder i gennemsnit dobbelt så lang tid, som mange andre bærbare computere. Apples bærbare computere er oftest dyrere end computere fra mange andre brands, men ofte kan det altså betale sig for folk rent prismæssigt, når computeren holder længere.

Når de bærbare computere fra Apple går i stykker, ser man oftest, at det handler om batteriet. Resten af hardwaren kan oftest fungere i mange flere år fremadrettet. Dog er det nemt og relativt billigt at få udskiftet batteriet ved en IT reparatør. Man kan sågar selv kaste sig ud i det! Det kræver dog, at man har den rette skruetrækker, hvilket kan være en udfordring at finde. Derfor går mange til en reparatør i stedet for!